Qui som?

Bages on e-bike som un equip jove i emprenedor, format per 2 socis i amb el suport de la marca de e-bikes Alemanya Bergamont del grup Scott, i la botiga Biciequip la Garriga, que ens ajuden i creuen amb la nostra idea.Que fem?

A Bages on e-bike promocionem i creiem la comarca del Bages i en una marca de e-bikes, que ens inspira i en el pas dels anys ha demostrat la seva evolució i competitivitat amb altres grans marques, gràcies a la seva qualitat preu, per això volem que tothom la conegui. I quina és la millor manera? Doncs deixant que la gent la provi ja sigui en format ruta matinal per la zona coneixent els racons amagats d'aquesta preciosa comarca, però de la millor manera que és en e-bike, ja sigui amb família, parella, amics, o individualment.

Circuits

Oferim 3 formats de lloguer, el primer format és la possibilitat de llogar la e-bike amb guia que us acompanyarà tot el camí i us ajudarà a fer funcionar la vostra e-bike, d'aquesta manera no tan sols podreu viatjar tranquil·lament sense preocupacions de saber el camí, sinó que gràcies al guia podreu treure el màxim rendiment de la e-bike, ja que us explicarà consells i secrets com triar el programa adequat per a cada terreny, el segon format a més, inclou l'esmorzar on es farà una parada pel camí a omplir la panxa i així continuar la ruta amb una altra perspectiva, i la tercera opció ja seria llogar la e-bike que us agradi, ja sigui per dies, caps de setmana, o setmanes senceres.Serveis Rurals

Un cap de setmana en una masia rural del Bages, despertar-vos, esmorzar, i tenir la vostra e-bike a punt, a la porta per sortir a descobrir el la comarca. Alguna manera millor de començar el dia? Reserveu l'experiència a la vostra casa rural preferida.Servei de Vendes

Has provat una e-bike i tens intenció de comprar-la, cap problema, t'oferirem un bon tracte per la compra, amb finançament fins a 20 mesos sense interessos, perquè la puguis pagar còmodament, i si l'has llogat anteriorment, se't descomptarà del preu de la e-bike el lloguer, perquè en aquesta vida tenim una expressió que diem sovint, que és tot suma!